Pedersborg Skoles logo

Tabulex ind- og udkrydsning

Tabulex – indkrydsning og udkrydsning

I SFO benytter vi Tabulex til ind- og udkrydsning samt til beskeder og aftaler. Derudover benytter vi Tabulex til at børnene vælger sig ind på aktiviteter, så vi ved hvor de er, og så I kan finde jeres barn ved afhentning.

Vi sender gerne børn til bussen om eftermiddagen, eller til aktiviteter - såsom sport, musik mm. I skal blot give besked via Tabulex. Ved ændringer er I selv ansvarlige for at informere os om dette.

Alle børn krydser sig selv ind i SFO på touchskærmene. Husk at sige farvel til en ansat, når I henter børn - og hjælp dem med at krydse sig selv ud. Det er vigtigt, at børnene (og I) husker at krydse ud.

Link til en forældrevejledning

Link til login med NemID eller Tabulex-login

Benytter du en smartphone eller tablet, kan du med fordel oprette en genvej til hjemmeskærm/startskærm.